FORBRUGSOVERBLIK

Kender du følelsen af, at pengene smuldrer mellem hænderne på dig? Økonomisk Råd giver dig overblik over din økonomi.

De fleste danskere har ofte godt styr på deres faste udgifter og hvor meget de betaler i eksempelvis husleje, a-kasse kontingent eller bilforsikring. Mange har derimod ikke så meget styr på deres variable forbrug og hvor meget de rent faktisk bruger på mad, tøj eller elektronik. Dog ligger hele kimen til, at spare mange penge, lige præcis i dit variable forbrug. Køber du eksempelvis en kop kaffe og et rundstykke på vej til arbejde hver dag, løber det hurtigt op i 40 kr. På et arbejdsår vil du derved have brugt tæt på 9.000 kr. ved ikke at have spist din morgenmad hjemmefra.

Sådanne eksempler kan findes hos alle mennesker. Vi anser ikke mindre beløb på daglig eller ugentlig basis for det store problem og vi undskylder os ofte med at vi har råd til det, hvilket i langt de fleste tilfælde også kan være korrekt. Men har du og familien et brændende ønske om at komme på en jordomrejse eller bygge om, men ikke ved hvor pengene skal komme fra, så var det måske en overvejelse af kontakte Økonomisk Råd for en kulegravning af jeres forbrug.

Økonomisk Råd hjælper dig med at få et komplet overblik over dit forbrug og giver dig et samlet resumé som du ser i Luksusfælden. Og vi hjælper dig med at specificere, hvilke steder du kan sætte ind, hvis du ønsker at spare penge, så du i stedet for kan få dine drømme opfyldt.

FORBRUGSOVERBLIK:

  • Fremskaffelse af kontoudskrifter fra din netbank
  • Gennemgang af dit forbrug et år tilbage i tiden, for at skabe et overblik over forbruget
  • Fremlæggelse og samlet resumé som du ser i Luksusfælden
  • Hjælp til hvor og hvordan der kan spares penge/ændres vaner

Samlet pris 4.995,- inkl. moms

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi sammen vurderer, hvor du kan spare penge.