DET SIGER KUNDERNE

“Jeg er dårlig til økonomi. Jeg forstår det ikke. Det interesserer mig ikke. Økonomisk Råd kiggede på mit kaos og sparede mig for urimeligt mange tusind kr.
Check dem ud. Billige og cool.”

Brian Mørk, stand-up komiker og manuskriptforfatter, Kalundborg


“I forbindelse med købet af min andelsbolig rådgav jeg mig med Kenneth Hansen fra Økonomisk Råd. Det var mit første boligkøb, og jeg havde derfor behov for hjælp til alt lige fra at få overblik over finansieringsmuligheder, forståelse af den pågældende andelsforenings økonomi og vedtægter samt vejledning i forhandling med sælger.”

“Min oplevelse med Kenneth Hansens rådgivning var særdeles positiv. Der var punkter i såvel vedtægter som årsregnskaber, der havde behov for uddybning fra foreningens side, og Kenneth Hansens kyndige vejledning gjorde det derfor muligt for mig at eliminere ubehagelige overraskelser.”

“Ydermere har Kenneth Hansen en rar og pædagogisk undervisningsmetode, som gør det muligt for selv en nybegynder at få en forståelse for de ting, som kan påvirke et andelsboligkøb. Kenneth Hansen gav mig det nødvendige fundament, hvorfra jeg kunne træffe den bedste og mest fornuftige beslutning. Kenneth Hansen er på alle måder en kompetent, pålidelig og troværdig rådgiver, som jeg på det varmeste kan anbefale.”

Connie Rasmussen, sygeplejerske, København V


“Jeg fik Kenneth Hansen til at gennemgå min økonomi fra A-Z, for at jeg kunne få et overblik over min egen økonomi, hvilket er afgørende for, hvordan jeg kan leve mit liv. 

Jeg gav ham adgang til mine konti og informationer, og han gennemgik alt. Det var ret grænseoverskridende at lade en kigge alt igennem, men han gjorde det med stor diskretion og professionalisme.

Da han var færdig med sin gennemgang, havde vi et møde, hvor alt blev fremlagt, og han kom med anbefalinger til fremtidig styring af min økonomi, bl.a. i form af en detaljeret budgetoversigt. Det har givet mig overblik over min økonomi, tryghed i hverdagen og konkrete økonomiske gevinster. Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth Hansen til at gennemgå ens økonomi og give professionel rådgivning.”

Andreas Anthonisen, rekvisitør, København Ø


“Jeg fik stor gavn af Kenneths ekspertise, da jeg købte min andelslejlighed. Det var rart at få andre professionelle øjne på boliglån og andelsforeningen. Kenneth så tingene fra min side, hvilket gav en tryghed i, at intet blev fejet ind under gulvtæppet. Derudover er Kenneth god til at forklare andelsforeningens verden, samt svare på ens spørgsmål vedr. andelsboliglån. Kenneth er ærlig og råder en til at gøre tingene, så de falder ud til ens fordel. Det gav mig ro i sindet, at Kenneth ikke prøvede at prakke mig noget på. Jeg kan varmt anbefale Kenneths hjælp til køb af andelsbolig.”

Ditte Pedersen, folkeskolelærer, København N